Uitvaartproducten

Naast onze eigen diensten, kunnen wij u ook een uitgebreid gamma van uitvaart gerelateerde produkten aanbieden. Sommige hiervan kan u bekijken in onze winkel, doch aangezien het aanbod en de diversiteit hierin tegenwoordig zo groot is, moeten wij u vaak laten kiezen uit catalogi of u doorverwijzen naar de websites van de desbetreffende produkten. Nadat u hieruit uw keuze hebt gemaakt, kunnen wij het artikel voor u bestellen en na levering bezorgen.

Kisten en urnen.

naast het uitgebreide gamma van de grote leveranciers, bieden wij u ook de mogelijkheid om een keramieken urne of mini-urne op maat te bestellen, vervaardigd door de kunstenares Hilde Evenepoel (www.Eterna.be)

Zijden bloemstukken en natuurbloemen.

Wij kunnen u uit een ruime keuze natuurlijke bloemen, kunstbloemstukken en -kransen laten kiezen bij ons, of bij de bloemist van uw keuze. Wij werken het gewenste rouwlint af terwijl u wacht.

Fotokaders en gedenkdoeken.

De mooiste foto van de overledene, het gedachtenisprentje en de foto-reportage van de uitvaart kunnen hierin worden verwerkt.

Eigen rouwjuwelen.

Deze rouwsierraden zijn bedoeld om de as of een ander stoffelijk overschot (zoals een plukje haar) in te bewaren. Dit uniek (herinnerings)juweel in zilver of glas wordt door Kathleen in samenspraak met uzelf ontworpen en vervaardigd, waarna het ter plaatse wordt gevuld en afgesloten. Zie ook onder rouwjuwelen.

Grafdecoratie.

Hiervoor werken wij o.a. samen met de firma West-decor die op haar website (www.westdecor.be) een uitgebreid gamma aan urnenveld-, columbarium,- en andere grafornamenten biedt. Na de levering van het door u gewenste produkt wordt dit doorgaans door ons op het graf geplaatst. Verder werken wij ook samen met enkele grafmakers, die vooral werken met de klassieke steensoorten, maar ook met vernieuwende materialen zoals glas.

Verzekeringen

U kan bij ons eveneens terecht voor alle informatie over verzekering voor begrafeniskosten (Kapitaalsuitkering Corona Direct) of uitvaartvoorzorg. Lees hierover meer onder voorzorg.